Man får inte dö nyfiken!

Det är tamejfasen svårare än man tror att hitta en hobby! Och om man vill ha tips på en hobby, eftersom att jag är tjej och allt, får man alltid svaret; Måla, klippa och klistra, pyssla, gardiner, sy, mode, kläder, smink, fotografering.. bloggen? Laga ny mat, dekorera med äpplen... men vafan liksom! Så nu tänker jag enbart söka mig till sådant som inte tillhör kategorin hem och hobby. Jag vill inte måla stenar (ledsen att göra dig besviken Adde, jag kan måla en för din skull men inte annars =P) och jag vill inte sy egna gardiner. Det kan man ändå. Nu blir det säkert så bara för att jag skriver om ett, att jag kommer hamna där ändå en dag. Men jag vill göra allt för att inte hamna där!
Så, jag har tagit min tumme som suttit fast i röven förlänge, och skickat iväg ett mail till en Maria (tror jag hon heter) om vindsurfing! Ja, jag vill gå en kurs i vindsurfing och det kostar bara 2000kr för en kurs! Sen utlovar de att man ska kunna vindsurfa. Om man vill efteråt så kan man köpa loss utrustning för en någorlunda billig summa. Jag menar, en sådan engångskostnad kan man ju lägga ut. Det är ju inte så dyrt om man skall jämföra med andra hobbyn, som att meka med bilar, spela hockey eller annat.

Men tänk ändå, vindsurfa! Man flyger fram över vattnet med hjälp av vinden med solen i ryggen. Om man skulle ramla i de ljumna vattnet så gör ju inte det något! Jag älskar ju att bada^^ (om man ska vara realistisk, så lär jag nog få bada mer än flyta på vattnet....=P)



RSS 2.0