Kärleksfull

Idag älskar jag hela världen! Allting i den och omkring den. Jag skulle kunna ställa mig och krama ett träd om jag inte hade blivit idiotförklarad för de. Fast å andra sidan, vem fan bryr sig? Jag ska nog krama de där trädet.
Jag är så kärleksfull att jag spricker! Jag måste få mina känslor ur mig. Nu vet jag! Jag ska ge Miranda en kram :D Och jag tror jag gör de NU!

Dagens visa

Ja, nu har jag bannimej lagt upp en låt om dagen och jag funderar på om jag inte ska köra med Dagens låt eller dylikt. Väldigt klyschigt men de får faktiskt vara, jag älskar musik och för de mesta har jag humöret med musiken så lika bra ni vänjer er, stackars läsare^^

Idag blir de något från mina tonår. En låt jag tyckte var jättehäftig och som jag än idag tycker är lite fräck. Enjoy!


HUR KUNDE JAG MISSA DETTA?

Jag satt här och lyssnade på min musik i vanlig ordning på Spotify. Så dyker de upp en låt, The escapist (instrumental) som Nightwish gjort. Och jag undrar; HUR I HELVETE KUNDE JAG HA MISSAT DENNA LÅT? DEN ÄR AWESOME! Jag är förälskad, jag är frälst jag känner mig levande! Dnna låt är ORGASM för själen och hjärnan. Dom har gjort de igen, mitt älskade Nightwish! Ni kan och ni gör.. inte som förr, men still!

Ah näe... hur i helvete kunde jag missa den här pärlan?




Lite barnsligheter

Åh jag kollade igenom lite bilder på min dator och fann två bilder som jag råälskade när jag var typ 10 eller någonting. Okej, jag tycker fortfarande om dom! Det har ett litet värde för mig =)
När du ser bilderna så kanske du tänker; "jaha, vad sött" men jag har faktiskt en tanke bakom dom! Om ni tittar på de två bilderna så ser ni i att det finns en annan värld i en mantel och i vingarna. Det tycker jag om. Det för mig kan representera hur vi ser på allting. Oftast finns de alltid flera sätt att se på en sak, allting är inte som de ser ut.. Jag vet inte, men något åt det hållet iaf =) Jag älskar stilen dom är tecknade på och färgerna samt enhörningar! Åh så geeky, men så är de ^^




Ta min hand

Vad jag önskar att jag hade någon som kunde hålla om mig just nu. Jag vill känna mig sådär liten och omhändertagen i någons stora famn. Känna hud, värme och höra dennes andetag och lyssna på ljudet ifrån ett hjärta som slår i en bröstkorg. Känna doften av tvättmedel, rakvatten, parfym eller varm hud. Det finns inget som värmer så mycket som en stor kram, en öppen famn. Tryggheten sköljer över en och man är odödlig.. för en liten stund.
Jag önskar mig en kram ^^


Artig utan att flirta?

Varför är de så att killar tror att man flirtar med dom så fort man är trevlig? Jag menar.. händer de så sällan att tjejer är trevliga gentemot killar att varje trevlig gest blir till en flirt?
En gång så frågade en kille (ifrån min klass på gymnasiet) mig om han fick passa min hund och jag blev jätteglad! Javisst, sa jag och hade världens smile. Jag tackade honom så jättemycket och gick sedan och gjorde vad jag nu gjorde. Senare får jag ett sms där de står: "Alexandra, du är jättetrevlig och allting. Men jag tycker bara om dig som vän". WTF? Var de bara för att jag var tacksam eller var de för att jag log när jag sa "Javisst" eller vad?
Min vän frågade mig igår om jag tyckte att hon hade ett flirtigt beteende gentemot sina kunder, eftersom att så många frågat henne om de skulle kunna ses efter hon slutat jobbet. Och näe, jag tycker inte hon flirtar då hon bara är artig och trevlig gentemot sina kunder. Vad tror ni?

When the wind blows

Man kan inget annat än älska Blackmore's night!


Bella heter hon

Nu har jag många tankar och funderingar i mitt huvud. Igår lämnade jag in en intresseanmälan till Hundfrämjandet och trodde väl att de skulle ta ett tag innan de skulle höra av sig. Men icket det ne.. de ringde ju givetvis idag, dagen efter! Och den hund hon rekommenderade mig var en Rottweiler/Amstaff blandning och hon är 6år gammal. När jag pratade med henne i telefonen så lät det verkligen jättebra och hunden verkar vara en fin vovve. Jag har pratat med mamma och Miranda bland annat om passning om något skulle krisa sig. Det mesta verkar vara löst.. jag tar sommarkurser ifall att jag inte får sommarjobb. Och som det ser ut kommer jag studera i 6år framöver så det ska nog bli bra det här.

Jag är optimistisk! Och nu ska jag på toa.
Vill ni se hur hon ser, så finns hon på bild här: BELLA. Det är den svarta lurvlurven.

Peace out people!

När du springer in i mitt hjärta

Jag vet egentligen inte vad jag skall skriva, men jag känner att jag vill skriva någonting. Det händer oftare nu att jag känner att jag borde skriva något meningsfullt, något att vara stolt över. Men bokstäverna är många och det vill inte bilda några ord. Så något poetiskt och tänkbart får komma ur andras tankar istället. Vilket känns dumt, för jag vill ju vara den som skriver de där klockrena som jag känner inombords.
Jag vet inte hur jag skall göra.. det vill sig inte ut. Men om jag fick skriva vad jag ville, vad skulle de handla om då tro? Jo, de skulle handla om olika relationer till människor som jag har och om hur jag känner mig inombords. Finns det inte någon kurs man kan gå så man lär sig att skriva sådär fint och flytande?

Jag skulle vilja summera mitt liv, jag skulle vilja göra min röst hörd för någon annan än mig själv. Oftast kan jag göra en början, men att vara i mitten av en text gör mig förvirrad. När texten börjat ta form vill jag hoppa av. Jag vill hoppa av för att börja på slutet igen.
Jag gillar inte mellanting, det är jobbigt och tråkigt. Det gör mig rastlös. Och jag gillar inte att vara rastlös för då blir det stressigt och när jag stressar blir ingenting bra. Så mellanting är helt enkelt ingenting för mig.



Hjärtat väljer blint

Jag älskar dig. Tack för att du finns! Jag hoppas att vi kommer vara vänner tills vi dör, aldrig någonsin får du försvinna ur mitt liv!


RSS 2.0