Boorås och nya skor

Nu i helgen var jag i Borås hos Miranda. I fredags så hade vi slappdag typ. Vi gick ut och handlade mat och det var då jag fick smak för en ny favoritdryck - Mocca latte! Kaffe har aldrig varit min grej, jag har aldrig lyckats med att tycka om den sort av dryck. Min pappa försökte få mig att dricka kaffe i några år utan resultat. Men med Miranda så räckte det att hon beställde en. Vi har ganska lika smak när det gäller mat osv så jag litade på henne och jisses vad bra det blev! Jag har även kollat upp hur man kan göra den hemma, så nu dricks här inget annat^^

Lördagen var fylld med roliga små saker! Vi var nämligen ute och shoppa! Vi skulle iväg på en inflyttningsfest på kvällen hos en av Mirandas klasskamrater från Borås universitet och temat var suit-up (killar kavaj, tjejer långklänning). Så det var bara att sticka ut och spåna efter detta. Jag hade redan en klänning med mig men Miranda skulle ju ha en också. Efter ändlöst letande så hittade vi det vi skulle och lite till! Deichmann Har öppnat en butik i Borås (Knalleland) så vi stack in där. det bästa med Deichmann är att dem har storlek 42 på skor. Jag har dock storlek 40 men det är bra att dem tar hänsyn till att det finns tjejer med större fossingar också! Det är inte bara männen. Jag måste säga att den affären knyckte 500kr ifrån mig, men jag gick också därifrån med två par helt underbara skor! Jag har aldrig direkt varit en sådan person som älskat skor, men Deichmann hade ett enormt fint utbud av vackra skor... Vilket betyder att jag aldrig mer (iaf inte på ett halvår) ska besöka den affären igen. Eller iaf på en månad^^
Kvällen var enormt rolig, även om den inte slutade som vi tänkt oss. Vi stack till inflyttningsfesten men där var det inge drag direkt så vi åkte hem igen. Vi drack upp resten av spriten och spelade skitgubbe resten av kvällen! Jag färgade även Mirandas hår... Haha ja, och hur gick det då? Det gick faktiskt ganska bra! Vid halv fyra tiden på natten somnade vi iaf efter mycket om och men.

Söndagen kom och det var dags att åka hem. Ångesten inför en ny vecka smög sig inpå. Jag kände verkligen i hela min kropp att jag behövde den här helgen. Även om jag hade söndags-ångest.


Det var min helg det! Mer lyckad eller snarare annorlunda, kunde det inte blivit! Hoppas att ni därute haft en lika bra helg som jag =) Kram på er!




Här är mina nya skor från Deichmann

 



RSS 2.0