Vad tiden går fort när man har roligt!

Jag har helt glömt av dig bloggen, jag är hemskt ledsen =) Jag har haft på tok för roligt och massor att göra, så tiden har inte räckt till för att skriva ett enda inlägg! Det ljuva med singellivet tror jag!

Denna veckan har jag hjälpt min pappa med att renovera huset. Dock idag vaknade jag runt fyra nu på eftermiddagen och pappa är inte hemma, så det blev ingenting idag. Men jag ska snart iväg och bada istället så det ska bli kul^^
Imorgon blir de bio och restaurang, det ska bli så sjukt roligt! Och förra veckan var jag i Skövde och hälsade på en vän och vi bada och greja varje dag!
Veckan innan det var jag på Lilla Brattön och hälsade på mormor och morfar en hel vecka. Det var en mycket intressant vecka.. den bestod av öl, bastu och bada i havet varenda dag! God mat och underbart sällskap, vad mer kan man begära? ;P Bilder därifrån kommer upp senare eller på FB.

Igår fyllde min brors tjej 20år, grattis på dig gullet :D Om en vecka fyller min lilla älskling Elin 9år! Då blir de kalas och grejer och de ska bli så roligt att träffa stora damen igen!

Nu måste jag dra och packa badkläder ;)
Ha de gött allihop!

RSS 2.0