Då har man flyttat

Nu ligger allt man inte behöver i banankartonger nere i källaren och allt de man tror sig behöva har slängts upp på hyllor. Här gapar stora ytor tomma, som det är när man flyttar till en större lya. Motala är mysigt och folk hälsar på mig, i tron om att de känner mig. Innan jag flyttade, när jag hämtade mina grejer, så hittade jag en liten julklapp ifrån Miranda. Jag slet upp paketet med stor förtjusning och inuti fann jag en liten ask med Mozart-kulor. Så jävla rätt, så jävla gott!
De senaste dagarna har helt och fullt gått åt till att städa, packa, flytta, packa upp, städa, diska, flytta grejer, sova, äta och skita. Allt som hunnits med. Men nu, nu har jag en tid över! Dessvärre är jag rastlös istället.

Bilder på lägenheten kommer upp imorgon då vi har lite mer att fixa. Jag hoppas ni kan stå ut ;P


Utflyttningsfika och flyttpackning

Det har hela dagen ägnats åt. Något jobbigt, men de ska bli himlans roligt och skönt att flytta härifrån. Jag känner mig inte välkommen här längre så de ska bli skönt att komma till ett ställe där man faktiskt får känna sig välkommen. Jag är så nervös.. hur ska detta bli? Mja.. de får vi snart se, om 5dagar =)

Ikväll skall de bli utflyttningsfika här hos mig. Det ska bli trevligt.. säga hejdå till alla nya och gamla vänner. Dock känner jag mig fattig som inte kunnat bjuda på fika själv men ja.. jag tror de flesta förstår hur det är med pengar när man är student och dessutom skall betala dubbelhyror -.-'

Nåja, nu ska här fortsätta städas!
Peace out.

Tyck-synd-om-mig inlägg.

Nä, jag är inte sur. Bara besviken på mig själv. Det slår så hårt när man har högre tankar om sig själv och de inte blir som man vill eller hoppas. Jag vill vara pedagogisk... säga saker på rätt sätt jämt. Vara den som är mogen och som folk kan se upp till. Innerst inne så vill jag.. men när det kommer ut ur min mun kommer de alltid ut fel. Vissa saker ska man inte säga.. men de slinker ut ändå. Saker man kanske borde hållt för sig själv.

Finns de en möjlighet att man kan se "grodor" som ett socialt handikapp? För isf är jag redigt handikappad.
Jag vill inte prata om det mer och jag hoppas vi kan släppa det.



I know it's hard to tell how mixed up you feel
Hoping what you need is behind every door
Each time you get hurt, I don't want you to change
Because everyone has hopes, you're human after all
The feeling sometimes, wishing you were someone else
Feeling as though you never belong
This feeling is not sadness, this feeling is not joy
I truly understand. Please, don't cry now

Please don't go, I want you to stay
I'm begging you please, please don't leave here
I don't want you to hate for all the hurt that you feel
The world is just illusion trying to change you

Being like you are
Well this is something else, who would comprehend?
But some that do, lay claim that
Divine purpose blesses them
That's not what I believe, it doesn't matter anyway
A part of your soul ties you to the next world
Or maybe to the last, but I'm still not sure
But what I do know is, to us the world is different
As we are to the world but I guess you would know that

Please don't go, I want you to stay
I'm begging you please, please don't leave here
I don't want you to hate for all the hurt that you feel
The world is just illusion trying to change you
Please don't go, I want you to stay
I'm begging you please, oh please don't leave here
I don't want you to change for all the hurt that you feel
This world is just illusion always trying to change you

My shadow's the only one that walks beside me

JAG KAN INTE FINNA ORD. JAG ÄLSKAR DOM, FÖRLÅT KRISTOFFER MEN DET ÄR SÅ UNDERBARA! ÖRONORGASM I MÄNGDER!

 

Jag tyckte detta var en ganska skojig version av Rammstein's Engel ^^ Lite dåligt ljud bara. Finns bättre på das spotify!


Den nya staden

Motala. Där ska jag bo, i Motala. Alltså Motala är en sådan stad jag aldrig uppmärksammat. Kanske mest för att det inte är sådär vidare nära eller att jag känner någon som bott där. Innan jag skulle flytta dit visste jag inte ens vart de låg. Men när jag tittar på Motala så ser den allt lagom stor och spännande ut! Motala, min nya hemstad. Mitt nya hem och mitt nya liv. Allt de där, i lilla Motala. Ja... Motala. Bara jag inte får dialekten så e jag sketagla :D

Jag hade en karta över Motala men den blev så dålig så ni får söka upp Motala själva! =P



Sedärja!

Ja då fick man iväg ett blogginlägg idag! Vad sjukt duktig jag känner mig^^
Uschans, idag fick vi tillbaka proven i engelska och latin. Jag gjorde inte bra ifrån mig kan jag ju rakt säga! Men det skall tydligen gå att fixa till, hoppas jag =P Annars så får någon stryk!

Det blev också en svängom till Miranda och Sonny förut. Jag fick maaaat! Jag fick äta mig mätt! Det var så underbart! Och snart är de julafton! Ännu en jul då man ska äta sig riktigt smällfet och bara rulla ut genom dörrar och vrår.

Livet är bra stressigt just nu. Grejer ska fixas, skolarbeten skall in och allting i lägenheten här skall packas ner. Det börjar dra ihop sig nu, som man säger! Spännande spännande.. på lördag ska jag på jul på Liseberg och träffa syskon och Adde :D Så himla kul, ser verkligen fram emot detta!
Och vet ni vad? Jag flyttar om 10dagar! Det känns faktiskt inte verkligt. Men de kommer väl så småningom, som ett brev på posten liksom. Väldans vad här vart klämkäckt idag med ordspråk och allt..

Näe, jag älskar Kristoffer och de får avsluta mitt inlägg!

Pöss på er!

Metall-ica och Järn-konsum

En kille i min klass i högstadiet tyckte han var riktigt finurlig när han kom fram till orden på min titel till detta blogginlägg. Så ingen credit till mig, utan till denne unge man som i sin tidiga ålder såg livet och dess egenheter ur en egen synvinkel. Tack!

Jag har Metallica dag idag (no shit). Det är bara och endast Metallica som spelas ur mina högtalare.
Godnatt, gott folk och ont folk! Fast jag tror inte på gott och ont, men de hindrar ju inte andra från att tro på't!


Save my soul.

Idag har det varit en synnerlig konstig dag. Det känns som om jag drömt mig igenom den. Eller ja, de tre senaste dagarna har varit wierd. I fredags vart jag ytterst energisk. Tiden kunde inte gå långsammare och allt skulle hända pang, pang, pang. I lördags satt jag framför teven hela dagen och grät! Inte för att jag var ledsen, utan för att filmerna på tv vart sorgliga. Jag menar... nej, det är inte likt mig att gråta framför en kristen familjefilm ifrån USA. Det var hemskt... satt med en tjocktröja och hela ärmen vart blöt när jag la mig =P Jag fick också vara hundvakt åt Taosan. Det var mösepös!
Idag så ja, har jag varit ovanligt trött och seg. Jag har verkligen inte orkat göra någonting. Det har känts som om att jag haft en osynlig vägg emot mig hela dagen. Trött i benen, ryggen, kroppen överlag och jag har ont överallt! Jisses. Nog allt tog de tid innan jag fann ork att hasa mig över till Sonny för att lämna Mirandas hund. Där blev jag också sittandes i 4timmar eller någonting. Vi drack kaffe, som var ett tappert försök att få igång mig lite, och tjöta skit. Bina, Sonnys bästis, vart också över. Efter mycket tjöt så fick jag mig en kram... Jag fick EN kram! Denna kram fick mig nästan att börja gråta. Så underbart! Tack Bina, jag tror inte du förstår hur mycket denna kram betydde för mig. Tack, tack, tack!

Gröt.

Se på mig, känn mig, lyssna på mig, älska mig, rör vid mig.Se på mig, känn mig, lyssna på mig, älska mig, rör vid mig.Se på mig, känn mig, lyssna på mig, älska mig, rör vid mig.Se på mig, känn mig, lyssna på mig, älska mig, rör vid mig.Se på mig, känn mig, lyssna på mig, älska mig, rör vid mig.Se på mig, känn mig, lyssna på mig, älska mig, rör vid mig.Se på mig, känn mig, lyssna på mig, älska mig, rör vid mig.Se på mig, känn mig, lyssna på mig, älska mig, rör vid mig.Se på mig, känn mig, lyssna på mig, älska mig, rör vid mig.Se på mig, känn mig, lyssna på mig, älska mig, rör vid mig. Se på mig, känn mig, lyssna på mig, älska mig, rör vid mig.Se på mig, känn mig, lyssna på mig, älska mig, rör vid mig.Se på mig, känn mig, lyssna på mig, älska mig, rör vid mig.Se på mig, känn mig, lyssna på mig, älska mig, rör vid mig.Se på mig, känn mig, lyssna på mig, älska mig, rör vid mig. Se på mig, känn mig, lyssna på mig, älska mig, rör vid mig.Se på mig, känn mig, lyssna på mig, älska mig, rör vid mig. Se på mig, känn mig, lyssna på mig, älska mig, rör vid mig.Se på mig, känn mig, lyssna på mig, älska mig, rör vid mig.Se på mig, känn mig, lyssna på mig, älska mig, rör vid mig.Se på mig, känn mig, lyssna på mig, älska mig, rör vid mig. Se på mig, känn mig, lyssna på mig, älska mig, rör vid mig.Se på mig, känn mig, lyssna på mig, älska mig, rör vid mig.Se på mig, känn mig, lyssna på mig, älska mig, rör vid mig. Se på mig, känn mig, lyssna på mig, älska mig, rör vid mig.Se på mig, känn mig, lyssna på mig, älska mig, rör vid mig.Se på mig, känn mig, lyssna på mig, älska mig, rör vid mig. Se på mig, känn mig, lyssna på mig, älska mig, rör vid mig.Se på mig, känn mig, lyssna på mig, älska mig, rör vid mig. Se på mig, känn mig, lyssna på mig, älska mig, rör vid mig.Se på mig, känn mig, lyssna på mig, älska mig, rör vid mig. Se på mig, känn mig, lyssna på mig, älska mig, rör vid mig.Se på mig, känn mig, lyssna på mig, älska mig, rör vid mig. Se på mig, känn mig, lyssna på mig, älska mig, rör vid mig.Se på mig, känn mig, lyssna på mig, älska mig, rör vid mig. Se på mig, känn mig, lyssna på mig, älska mig, rör vid mig.Se på mig, känn mig, lyssna på mig, älska mig, rör vid mig. Se på mig, känn mig, lyssna på mig, älska mig, rör vid mig.Se på mig, känn mig, lyssna på mig, älska mig, rör vid mig. Se på mig, känn mig, lyssna på mig, älska mig, rör vid mig.Se på mig, känn mig, lyssna på mig, älska mig, rör vid mig. Se på mig, känn mig, lyssna på mig, älska mig, rör vid mig.Se på mig, känn mig, lyssna på mig, älska mig, rör vid mig. Se på mig, känn mig, lyssna på mig, älska mig, rör vid mig.Se på mig, känn mig, lyssna på mig, älska mig, rör vid mig. Se på mig, känn mig, lyssna på mig, älska mig, rör vid mig.Se på mig, känn mig, lyssna på mig, älska mig, rör vid mig. Se på mig, känn mig, lyssna på mig, älska mig, rör vid mig.Se på mig, känn mig, lyssna på mig, älska mig, rör vid mig. Se på mig, känn mig, lyssna på mig, älska mig, rör vid mig.Se på mig, känn mig, lyssna på mig, älska mig, rör vid mig. Se på mig, känn mig, lyssna på mig, älska mig, rör vid mig.Se på mig, känn mig, lyssna på mig, älska mig, rör vid mig. Se på mig, känn mig, lyssna på mig, älska mig, rör vid mig.Se på mig, känn mig, lyssna på mig, älska mig, rör vid mig.e på mig, känn mig, lyssna på mig, älska mig, rör vid mig.

En ny framtid!

Japp, jag känner mig fräsch idag! Jag vakna liksom sjukt glad! Om 15dagar ska man ju flytta ihop med älsklingen^^ I helgen blir de till att plugga, tvätta och packa för flytten så att allt finns nerpackat. Det ska bli så kul, kul, KUL! Saknar honom som en tok när jag är här. Förresten, vi fick välja om tapeter -.-' Men de blir nog bra ändå ska ni se! Nu blir sovrummet blått istället. Ganska skönt att ha en lugn färg i sovrummet. Wiiiee... jag är SÅHÄR exalterad.

Kristoffer och Alexandra. Alexandra och Kristoffer. Det känns bra.

Så jag får väl börja måla mina "hem ljuva hem" stenar nu då, så jag har något att slänga upp på fönsterbrädorna och vid dörren där vi ska bo....

Det börjar kännas nu

Det börjar närma sig.. den 26:e december. Dagen för min flytt. Jag insåg precis vad det är jag flyttar ifrån och vad jag kommer sakna när jag flyttar. Mina vänner.. mina absolut bästa vänner. Nu kommer jag bo långt ifrån Alexandra, Miranda och Adde. Adde som precis flyttat till Gbg, Miranda som bor i Borås och Alexandra som bor i Skåne. Hon skulle komma upp under jullovet och hälsa på alla och då missar jag henne. Fan vad jag saknar den kvinnan och hennes lugnande råd. Vi har så mycket gemensamt och det är så skönt att sitta och lyssna på när hon pratar om saker. För hon pratar så passionerat om saker och ting. Och Miranda som man kan vara helflum, seriös och bara sig själv med. Adde, som man kan snacka om vad som helst med och bli nertagen på jorden utav.. Ni är min trio med vänner! Närmaste. Ingen del av mig fungerar ju utan er liksom.

Jag kommer sakna min bror. Min älskade bror och hans tjej. Det som är så bra med min bror är att han bara behöver visa sig så känner jag mig hemma överallt. Jag hoppas verkligen de kommer till Motala och besöker oss. Usch, nu fick jag sånt där skräp i ögat. Och min lillasyster... nu kommer vi bli mer främlingar inför varann än vad vi redan är. Mamma, pappa.. och mormor! Usch näe, jag kommer sakna mormor så de svider. Samma med mamma och pappa. Åh jösses. Men det finns ju alltid tåg och bussar som tur är :D Det kanske blir så att när man väl bor längre ifrån varann, att man ses mer? Det är nog så tror jag. Jag har bott nära mormor t.ex. i flera år och kanske hälsat på henne ett par gånger bara. Så de kanske blir bättre. Och man borde bli bättre på att hålla kontakt med folk också.

Nu kom alla känslor på en gång. Vad jag kommer sakna er.. och alla andra! Alla andra som jag precis fått kontakt med ifrån Komvux här i Borås. Ni är helt underbara allihopa och de känns så himla kul att ha fått kontakt med er. Emelie, Emil, Jin, Linus, Andrea, Linda, Michael, Samuel, Hanna...
Och alla sena promenader med Jonny som jag haft. Jisses, tårarna bara rinner här. Måste vara massor med skräp i den här luften.
Även om de ska bli de roligaste jag gjort, att flytta... så ja. Den har sin charm ändå, den här staden som alltid sover.

Snart jullov!

Ja snart är terminen över! Vad underbart det ska bli vill jag säga! Och skönt att man ska flytta just under denna period så man hinner packa upp, komma in i staden och lägenheten, och framförallt sambo-livet =) Det är mycket som skall klickas och det är lite oroliga tankar ifrån olika håll. Speciellt ifrån Kristoffers, han var rädd för att han aldrig mer skulle få käka något han tyckte om, om vi blev sambos. Mat är viktigt ja, det är det! Speciellt för män. Och riktig mat skall de vara. Och de ska min pojk givetvis få^^

Nu har vi också valt tapeter till sovrummet. Vi valde tre olika ifall att den vi verkligen ville ha inte fanns. Och jag är supernöjd med mina val och jag gillar tapeterna ju mer jag tittar på dom! Så de ska bli spännande och se hur rummet blir sen^^ Och håll tummarna för att vi får de tapeterna vi ville ha från början! De som kan bli problem är att vi vill ha en fondvägg och de kan vi kanske få betala extra för.. vilket jag inte hoppas på. Men vi får se =)

Idag hade jag nationellt prov i Engelska B. Den muntliga delen. Det var ganska kul, ingen fara alls. Det gick hackigt i början men sen flöt de på hur bra som helst!
Imorgon har jag ingen engelska.. men Filosofi och Latin. Så jag har en håltimma på 3 timmar däremellan dessa ämnen. Weii.. vad ska man göra i tre timmar? Finns säkert något skolarbete jag kan göra =P

Jag önskar Kristoffer lycka till imorgon i skolan! Tänker på dig. Snart får jag somna bredvid människan varenda kväll! Ska bli så übermösepös^^

Ni är mitt allt.

Min bästa, one and only, Adde. Du är så underbar!

These were the days. Jag hoppas de kommer fler sådana dagar.

Mohaha, någon tycker inte om att bli fotad! Men söt är du iaf! Älskar dig hjärtat!

Alexandra, Miranda och Rebecca's bal 2009. Så vackra ni är! Och jisses vad jag älskar er.


"Undra vart jag är om tre år?"

Den här bilden togs för 3årsen. Första året på Dingle. Undra vad jag hade för planer då om livet? Jag tror iaf inte att jag hade den blekaste aning om att jag skulle vara i Borås. Undra vart jag är om ytterligare tre år?


Ha, jag skelar.Så har ni inte sett att jag gör de tidigare, så gör ni det nu!


Keep living this dream

Nu är snart terminen slut och allting ska knytas ihop. Någonting annat som hänt är att jag skall flytta... och jag skall flytta ihop med min pojkvän Kristoffer. Vi kommer bo i Motala i en tvåa. Skälen till att vi flyttar ihop är många och jag ser fram emot detta hur mycket som helst! Det ska bli väldans mösepös^^

Det har varit motvind ett litet tag nu och de är därför jag inte har skrivit. Men de vindarna börjar släppa och de börjar gå medför igen. Återigen har jag lärt mig massvis och de är något jag kommer ha med mi framtiden och ha i åtanke, vad jag än gör. Man lär sig något nytt varenda dag =)

Snart är det jul! Så jag ser fram emot julen. Det ska bli enormt roligt. Först ska jag to my baby och fira jul med hans familj och släkt, dagen efter skall vi till min mamma och ha lillejul. Den 26:e december bär flyttlasset av och då flyttar jag till Motala. Det är en massa mil härifrån och första gången jag flyttar utanför länet. Det är skrämmande och spännande på samma gång. Skrämmande för att jag inte känner en käft där. Spännande för att det blir ett nytt kapitel i mitt liv tillsammans med personen jag älskar. Jag kommer få träffa honom varje dag och de betyder så himla mycket för mig, han betyder mycket för mig.
Efter detta blir det väl till att packa upp, göra ordning och fixa med allting i lägenheten. Kanske kan jag komma till ro. Orkar inte flytta mer efter de tror jag. Blir tredje flytten i år och andra gången till ett ställe där jag inte känner en människa. Iofs, här i Borås hade jag ju Miranda och i Motala kommer jag ha Kristoffer. Men ni fattar poängen.. har aldrig varit i Motala, alls. Ingen aning om vad som väntar mig där. Men men, de är väl tjusningen med livet =) Jag har en positiv attityd till detta ^^ Ingen sur disktrasa här inte!

Berg och dalbana

Det är vad livet känns som just nu. Många problem och ingen som är optimistisk i min närhet. Inget; "Jag tror det löser sig om vi bara vill och löser de sig inte idag så gör de de längre fram." Jag behöver kämparglöd, jag behöver höra ett; "Vi fixar det tillsammans. Sålänge vi har varann, så fixar vi detta".

Samt att en släkting ligger för döden. Och att jag för tillfället inte har min bästa vän i närheten. Jo, det är tungt. Jag tappar inte livsgnistan, men jag tappar allting annat.

RSS 2.0